Maatwerk Software

Efficiënter ondernemen door bedrijfsprocessen te automatiseren.

Software die werkt voor jouw!

Er zijn tientallen redenen te verzinnen waarom een maatwerk software systeem een aanwinst is voor jouw bedrijf. Bedrijfsprocessen gemakkelijker laten verlopen, werkdruk verlagen, groeikansen creëren door taken te automatiseren enzovoort. 

Chabter heeft ruim 8 jaar ervaring op het gebied van maatwerk software systemen en wij gaan graag in gesprek om te praten over de kansen die een slim software systeem jouw bedrijf te bieden heeft.

Vormen

Er zijn verschillende vormen waarin wij een maatwerk software systeem aan kunnen leveren. Afhankelijk van de probleemstelling en het doel maken wij zorgvuldig een samenstelling van technieken die er voor zal zorgen dat het product perfect aansluit op de vraag. 

Wij leveren doorgaans software systemen aan als webapplicatie. Dit heeft als voordeel dat je op elk apparaat gebruik kunt maken van het systeem. 

Bijgaand heeft een webapplicatie ook als voordeel dat de werking ervan niet afhankelijk is van de hardware die het apparaat beschikbaar stelt, omdat het wordt uitgevoerd op ons krachtige Managed Hosting platform! 

Wat heeft een desktopapplicatie voor voordelen vraagt u zich dan af? Desktopsoftware draait lokaal op uw machine en heeft in vele gevallen geen internetconnectie nodig om te kunnen functioneren. 

Het is dus erg afhankelijk van uw use case welke techniek zich het beste leent.

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in uw bedrijf?

Wij denken graag met u mee over waar slimme software, gebruiksvriendelijke websites en krachtige clouddiensten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf.