Managed Cloud

Je digitale diensten 24/7 online, veilig en razendsnel, op onze krachtige servers in een datacenter

In de wereld van techniek draait alles om performance. Zelfs de beste website heeft een snel, stabiel en veilig platform nodig om op gehost te worden. 

Bij Chabter begrijpen wij dit als geen ander. Daarom biedt onze managed cloud omgeving de snelheid, veiligheid en stabiliteit die nodig is om jouw diensten op te draaien!

Wat houdt 'managed' in en wat betekend dit voor mij?

Wanneer je een hostingpakket afneemt bij een partij ben jij verantwoordelijk voor het beheren van de data die je daar op plaats. Hierbij kun je denken aan onder anderen databases, e-mailadressen en je website. 

Wanneer er iets geüpdate moet worden of er problemen ontstaan zal er door deze partij supportkosten worden gerekend. 

Bij een 'managed' omgeving betaal je een vaste prijs en is het beheer hierbij inbegrepen. Wij bieden een Managed Hosting omgeving aan aangezien dit perfect aansluit op onze filosofie, de klant ontzorgen zodat hij zich volledig kan focussen op het ondernemen!

Wat biedt Managed Hosting?

Alle diensten die wij aanbieden waaronder Online Identiteit en Maatwerk Software worden standaard uitgerold op onze Managed Hosting. Omdat wij deze omgeving volledig in ons beheer hebben, kunnen wij garanties bieden met betrekking tot de werking ervan.

Onze Managed Hosting wordt 24/7 gemonitored op uptime van de websites, mailboxen en databases die hier op draaien en heeft tot op heden een uptime van maarliefst 99.99%.

Maar zelfs bij onverwachte gebeurtenissen kun je er zeker van zijn dat er geen data verloren gaat, er worden namelijk ook dagelijks backups gemaakt van onze gehele Managed Hosting platform.

Ons hostingsplatform biedt de volgende mogelijkheden;

  • Het registreren en houden van al uw domeinnamen
  • Het hosten van websites en webshops
  • Het hosten van al je e-mailadressen en mailboxen op onze mailserver
  • Het hosten van databases en andere complexe datastructuren

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in uw bedrijf?

Wij denken graag met u mee over waar slimme software, gebruiksvriendelijke websites en krachtige clouddiensten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf.