Online Identiteit

Essentials voor je bedrijfsvoering, zoals een website,
professionele e-mailadressen en complete digitale werkplek.

Website laten maken

In deze digitale wereld kunt je als bedrijf niet meer zonder website. Een website dient niet enkel als visitekaartje, maar is ook van enorme invloed op online marketing. Kortom, een goede website is essentieel voor jouw bedrijf. 

Bij Chabter ontwikkelen wij unieke, snelle en mobielvriendelijke websites. Door het gebruik van ons eigen CMS is uw website veiliger dan menig Wordpress website en ook nog eens eenvoudiger te beheren! 

Het ontwikkelen van een website is een intensief proces waarbij veel kennis is vereist. 

Bij Chabter voorzien wij je website standaard van de volgende zaken;

  • Naleving van de AVG door het implementeren van een cookiemelding en privacybeleid
  • Wij bieden de mogelijkheid je website maandelijks te updaten, zodat je website veilig blijft en optimaal functioneert
  • Standaard zoekmachineoptimalisatie, zodat jouw website ook getoond wordt in de zoekresultaten
  • Tools om het gebruik van je website te kunnen analyseren(zoals bezoekersstatistieken, acquisitie) en daarmee de website verder te kunnen optimaliseren!

Digitale werkplek

Via mail communiceren met je klanten? Dan is een professioneel e-mailadres noodzakelijk. Bij Chabter regelen wij dit voor je.

Hoewel het mogelijk is om enkel gebruik te maken van professionele e-mailadressen, is het ook mogelijk dit te combineren met een Office365 of Google G Suite pakket. Daarmee kunt je op elk apparaat en overal ter wereld samenwerken en gebruik maken van je digitale werkplek. Met je favoriete programma's zoals Word, Excel, Powerpoint of de varianten van Google zoals Google Docs, Google Sheets en Google Slides. 

Samen kijken wij naar wat het beste past binnen jouw bedrijf!

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in uw bedrijf?

Wij denken graag met u mee over waar slimme software, gebruiksvriendelijke websites en krachtige clouddiensten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf.