Portfolio

Wij leveren kwaliteit, in allerlei soorten en maten.

2019

Roadshowfestival

Mei 2019

Roadshowfestival is een jaarlijks terugkerende 10-daagse vakantie voor studenten tijdens de kermis in Tilburg georganiseerd door Werktuig Brands & Events!

Sentralise

Mei 2019

Sentralise is een SaaS-platform voor beveiligingsbedrijven waarmee zij hun dienstadministratie kunnen bijhouden en beveiligers hun dienst kunnen uitvoeren middels een web- en appinterface.

Discosnolly

April 2019

Disco is hotter dan ooit tevoren! Discosnolly is een collectie disco-acts en organiseert tevens events waar iedereen losgaat op muziek met disco-invloeden.

Donnamusic

Maart 2019

Donna Music is een nieuw, opkomend boekingsbureau welke aan de vooravond van ontploffen staat. Met een zeer selecte groep dj’s, waarbij kwaliteit en no-nonse hoog in het vaandel staan, werken zij hard aan een gevestigde naam in het disco/house/guilty pleasure genre.

Silentdisco

Januari 2019

Silentdisco verhuurt koptelefoons en organiseert het Silentdisco event. Silentdisco is de perfecte oplossing voor klagende buren, het niet hebben van een geluidsvergunning of hebben van een publiek met verschillende muzieksmaken.

2018

Integra Business Continuity Solutions

December 2018

Betrouwbare cloudoplossingen voor optimale continuïteit. De website van Integra Business Continuity Solutions is ontwikkeld in samenwerking met Cbyte.

Werktuig Brands & Events

November 2018

Een showcase voor de creatieve en organisatorische kracht achter vele evenementen in Tilburg en omstreken, Werktuig Brands & Events.

Energie van Morgen

Energie van Morgen

Oktober 2018

Een medium waarmee Energie Van Morgen, een Osse energiecoöperatie, hun concept uit kan leggen, informatie kan verschaffen en geïnteresseerde zich in kunnen schrijven.

Martijn van de Wetering

Augustus 2018

Een eenvoudige en persoonlijke one-pager voor Martijn van de Wetering. Deze pagina bevat zijn contactgegevens en icoontjes die linken naar zijn sociale media.

IYANNA

Juni 2018

Een unieke one-pager voor IYANNA met de mogelijkheden recensies, diensten en een prijslijst te plaatsen. Ontworpen door Eva Hopma, gerealiseerd door Chabter.

Leeyen Mechanisatie

April 2018

Een website die dient als extensie voor de visitekaartjes. Dat was de vraag van de klant. Met als resultaat een one-pager die kort en overzichtelijk diensten beschrijft en de mogelijkheid om contact op te nemen.

Van der Stap Administratiekantoor

Januari 2018

Een uitgebreide Wordpress website waarop alle diensten en aanverwante zaken tot in detail kunnen worden uitgelegd. Ook hebben wij de website voorzien van maatwerk waardoor klanten eenvoudig een formulier in kunnen vullen en vervolgens een kostenindicatie kunnen ontvangen.

2017

Chabter

November 2017

Een uitgebreide website die gebruik maakt van ons eigen CMS waarmee wij ons bedrijf tentoon kunnen stellen aan de buitenwereld. Hiervoor hebben wij onder andere een volledige eigen huisstijl ontwikkeld en deze toegepast bij het realiseren van de website.

Snackbar Peter Loeffen

Augustus 2017

De huidige website was ernstig verouderd, het ontwerp is compleet herschreven en geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. De website is voorzien van zoekmachineoptimalisatie en door een maatwerk oplossing is het mogelijk een menukaart in te voeren in het systeem.

Schietsportvereniging Zeldenroos

Juli 2017

Wat de voorkant van deze website u niet toont, is dat achter het loginscherm er een enorm systeem schuilt. Met dit systeem kan de clubleiding evenementen aanmaken, nieuws plaatsen, leden toevoegen, documenten plaatsen voor clubleden en nog veel meer.

2016
Onlinevergelijking

Onlinevergelijking

December 2016

Een nieuwe generatie van online-vergelijkers. Combineert een breder aanbod dan de concurrentie, is gebruiksvriendelijker en ook nog eens sneller door het gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van webdevelopment.

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in uw bedrijf?

Wij denken graag met u mee over waar slimme software, gebruiksvriendelijke websites en krachtige clouddiensten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf.