Managed Cloud

Uw diensten 24/7 online, veilig en vanaf overal bereikbaar.

In de wereld van techniek draait alles om performance. Zelfs de beste website heeft een snel, stabiel en veilig platform nodig om op gehost te worden. Bij Chabter begrijpen wij dit als geen ander. Daarom biedt onze managed cloud omgeving de snelheid, veiligheid en stabiliteit die nodig is om uw diensten op te draaien!

Wat houdt 'managed' in en wat betekend dit voor mij?

Wanneer u een hostingpakket afneemt bij een partij bent u verantwoordelijk voor het beheren van de data die u daar op plaats. Hierbij kunt u denken aan onder anderen databases, emailadressen en uw website. Dus wanneer er iets geüpdate moet worden of er problemen ontstaan zal een uurtarief worden gerekend door deze partij om u te kunnen helpen. Bij een 'managed' omgeving betaald u een vaste prijs en is het beheer hierbij inbegrepen. Wij bieden een Managed Cloud omgeving aan juist omdat dit aansluit op onze filosofie, u ontzorgen zodat u zich kunt focussen op ondernemen!

Wat biedt managed cloud?

Alle diensten die wij aanbieden waaronder online identiteit en maatwerk software worden standaard uitgerold op onze managed cloud omgeving. Omdat wij deze omgeving volledig in ons beheer hebben, kunnen wij u garanties bieden met betrekking tot de werking ervan.

Onze managed cloud wordt 24/7 gemonitord op de uptime van de websites, mailboxen en databases die hier op draaien en heeft tot op heden een uptime van maarliefst 100%.
Maar zelfs bij onverwachte gebeurtenissen kunt u er zeker van zijn dat er geen data verloren gaat, er worden namelijk ook dagelijks backups gemaakt van onze gehele online omgeving.

Om concreet te zijn biedt onze cloud omgeving de volgende mogelijkheden;

  • Het registreren en houden van al uw domeinnamen
  • Het hosten van websites en webshops
  • Het hosten van al uw emailadressen en mailboxen op onze mailserver
  • Het hosten van databases en andere complexe datastructuren
  • Het hosten van docker-containers

Aan schaalbaarheid geen gebrek, wij kunnen elk moment opschalen en bij wereldwijd gebruik van uw systeem bieden wij zelfs de mogelijkheid gebruik te maken van een CDN.

Wilt u ook uw diensten in onze cloud omgeving?

Neem dan contact op, wij vertellen u graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!