Online Identiteit

Essentials voor uw bedrijfsvoering, zoals een website,
professionele emailadressen en complete digitale werkplek.

Websites

In deze digitale wereld kunt u als bedrijf niet meer zonder website. Een website dient niet enkel als uw visitekaartje, maar is ook van enorme invloed op online marketing. Kortom, een goede website is echt van waarde voor uw bedrijf. Bij Chabter ontwikkelen wij unieke, snelle en mobielvriendelijke websites. Door het gebruik van ons eigen CMS is uw website veiliger dan menig wordpress website en ook nog eens eenvoudiger te beheren! 

Het ontwikkelen van een website vergt more than meets the eye, daarom voorzien wij u van de volgende zaken;

  • Naleving van de AVG door het implementeren van een cookiemelding en privacybeleid
  • Wij bieden de mogelijkheid uw website maandelijks te updaten, zodat uw website veilig blijft en optimaal functioneert
  • Standaard zoekmachineoptimalisatie, zodat u ook vindbaar bent in de zoekresultaten
  • Tools om het gebruik van uw website te kunnen analyseren(zoals bezoekersstatistieken, acquisitie) en daarmee uw website verder te kunnen optimaliseren!

Digitale werkplek

Via mail communiceren met uw klanten? Dan is een professioneel emailadres noodzakelijk. Dat regelen wij natuurlijk graag voor u! 

Het is mogelijk om enkel gebruik te maken van professionele mailadressen, maar misschien wilt u dit wel liever combineren met een Office365 of Google G Suite pakket. Daarmee kunt u op elk apparaat en overal ter wereld samenwerken en gebruik maken van uw digitale werkplek. Met uw favoriete apps zoals Word, Excel, Powerpoint of de varianten van Google zoals Google Docs, Google Sheets en Google Slides. Samen kijken wij naar wat het beste past bij uw bedrijfsvoering!

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw bedrijf?

Wij denken graag met je mee over waar slimme software, gebruiksvriendelijke websites en prachtige clouddiensten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.