Over ons

Wij laten u graag kennis maken met ons bedrijf!

Een korte introductie

Chabter is ontstaan uit een passie voor softwareontwikkeling.

Wij maken actief gebruik van een netwerk van jonge ondernemers met ieder hun eigen kwaliteiten. Mede hierdoor zijn wij in staat multidisciplinaire projecten uit te voeren alszijnde een grote organisatie. Bij ons geen strenge regeltjes. Gewoon heldere communicatie en een prettige samenwerking! In onze producten leggen wij de focus op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Samen ontwikkelen wij een product waar u nog lang profijt van gaat hebben!

Wij doen ook regelmatig mee aan hackathons (zoals te zien op de foto). Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelen wij niet alleen software maar ook onszelf!

Pitch Hackathon ICT Challenge 2018
Martijn van de Wetering

Martijn van de Wetering

Founder & Owner

Ontstaan door passie

(en een gebrek aan uitdaging)

Chabter is opgericht in 2017 door Martijn van de Wetering. Deze 20 jarige jongeman volgt momenteel een opleiding Informatica op Avans Hogeschool te s'Hertogenbosch

Martijn is van jongs af aan al enorm gepassioneerd over alles wat ICT gerelateerd is. Het bekende "ik zie het niet als werk maar als hobby" is ook hier zeker van toepassing. In een periode van acht jaar heeft Martijn al veel ervaring opgedaan op het gebied van softwareontwikkeling.

Heeft u een uitdaging voor ons? Neem gerust contact op met Martijn voor een ori├źnterend gesprek.

Enkele klanten

Waarmee wij al prettig hebben samengewerkt!

Meer informatie of een afspraak maken?

Wij komen graag bij u op de koffie!