Over ons

Samen openen wij een nieuw hoofdstuk in jouw bedrijf.

Wij zijn Chabter

Chabter bestaat uit een gezelschap van young professionals. Fris, enthousiast, ambitieus en meedenkend.

Wij opereren op het snijvlak van de nieuwste en beste technologie. Wij maken fouten, leren en pakken door. Juist daar ligt onze kracht. Bij ons aan flexibiliteit geen gebrek. Daag ons uit, geen brug is ons te ver.

Wij hebben onze expertise al meermaals bewezen in de vorm van tientallen softwareprojecten met prachtige producten en gelukkige klanten als resultaat. In software development draait alles om passie en kennis. Precies die passie en kennis is bij ons dikwijls aanwezig.

Wij zijn Chabter

chapter noun

chap·​ter | \ ˈchap-tər \

hoofdstuk zelfst.naamw.

hoofd·​stuk | \ ˈhoftstʏk \

Ons verhaal

Chabter is opgericht in 2017 en focust zich sindsdien op het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande websites & software en het leveren van aanvullende clouddiensten.

Wij hebben een andere kijk op het bedrijfsleven. Er zijn al zoveel saaie en klantonvriendelijke bedrijven, jammer en onnodig vinden wij. Bij Chabter bent u verzekerd van heldere en transparante communicatie, klantvriendelijkheid en een prettige, duurzame samenwerking. Ons doel is een nieuw hoofdstuk te openen in uw bedrijf, dat is tevens waar onze naam op is gebaseerd. Groei verwezelijken doe je samen, dat is waar wij in geloven.

Onze diensten zorgen dagelijks voor blije gezichten bij o.a.

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in uw bedrijf?

Wij denken graag met u mee over waar slimme software, gebruiksvriendelijke websites en krachtige clouddiensten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf.